Sku: P-TH-C-0131-S

Label: Rolling Stones Records – 450199-4, CBS – 450199-4, Arcade – CD 01 6430.41
Format: CassetteCompilatie
Genre: Rock


Media: zo goed als nieuw
zo goed als nieuw

A1 Miss You 4:45
A2 Brown Sugar 3:48
A3 Undercover Of The Night 4:30
A4 Start Me Up 3:32
A5 Tumbling Dice 3:36
A6 Hang Fire 2:21
A7 It's Only Rock And Roll (But I Like It) 5:08
B1 Emotional Rescue 5:37
B2 Beast Of Burden 4:25
B3 Fool To Cry 4:11
B4 Waiting On A Friend 4:36
B5 Angie 4:45
B6 Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) 4:23

Hoezo maakte de Stones geen geweldige muziek meer na hun London years. Wat wil je nog meer? Naast Miss You & Angie zijn mijn geheimfavorieten Undercover Of The Night & Waiting On A Friend hierop te horen.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page