Sku: P-TA-C-0266-S

Talking Heads – The Originals is een verzameling van de originele albums van de Amerikaanse rockband Talking Heads. Het bevat de albums "Talking Heads: 77" (1977), "More Songs About Buildings and Food" (1978), "Fear of Music" (1979), "Remain in Light" (1980) en "Speaking in Tongues" (1983). De verzameling is uitgebracht in 2020, en bevat de klassieke hits van de band, zoals "Psycho Killer", "Burning down the house" en "Once in a lifetime". Het is een must-have voor fans van de band en een goede introductie voor nieuwe luisteraars.

EMI – CDOMB003, EMI – 7243 8 35113 2 7
Format: Box Set, Compilation
Genre: Electronic, Rock, Pop

Cover: Mint
Media: Mint

Stop Making Sense
1-1 Psycho Killer
1-2 Swamp
1-3 Slippery People
1-4 Burning Down The House
1-5 Girlfriend Is Better
1-6 Once In A Lifetime
1-7 What A Day That Was
1-8 Life During Wartime
1-9 Take Me To The River
Little Creatures
2-1 And She Was
2-2 Give Me Back My Name
2-3 Creatures Of Love
2-4 The Lady Don't Mind
2-5 Perfect World
2-6 Stay Up Late
2-7 Walk It Down
2-8 Television Man
2-9 Road To Nowhere
True Stories
3-1 Love For Sale
3-2 Puzzlin' Evidence
3-3 Hey Now
3-4 Papa Legba
3-5 Wild Wild Life
3-6 Radio Head
3-7 Dream Operator
3-8 People Like Us
3-9 City Of Dreams

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page