Sku: P-BR-L-0253-S

Op "Only The Strong Survive" keert de onvermoeibare Bruce Springsteen terug met een nieuw volledig album. De baas neemt 15 soulklassiekers uit de jaren 60 en 70 onder handen. Legendarische hits van artiesten als Aretha Franklin of The Temptations worden door Springsteen respectvol geherinterpreteerd.

Label: Columbia – 19658753701
Vinyl, LP
Vinyl, LP, Single Sided, Etched
All Media, Album, Limited Edition, Orange [Orbit Orange]
Genre:  Rock, Funk / Soul, Pop

(Limited Indie Exclusive Edition) (Translucent »Orbit« Orange Vinyl)


A1 Only The Strong Survive
A2 Soul Days
A3 Night Shift
A4 Do I Love You (Indeed I Do)
A5 The Sun Ain't Gonna Shine Anymore
B1 Turn Back The Hands Of Time
B2 When She Was My Girl
B3 Hey, Western Union Man
B4 I Wish It Would Rain
B5 Don't Play That Song
C1 Any Other Way
C2 I Forgot To Be Your Lover
C3 7 Rooms Of Gloom
C4 What Becomes Of The Brokenhearted
C5 Someday We'll Be Together

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page